Spirituele & Zakelijke Coaching sessie

Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad, jouw onderneming / praktijk en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en paragnost en kan je ook therapeutisch en paranormaal er bij helpen. Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail, dit is in de prijs inbegrepen.

Prijs per sessie : € 150,00

Coaching Sessie, Zakelijk & Spiritueel

Om ongewone resultaten te krijgen moet je ongewone methoden gebruiken

"Ik zie het mezelf doen. Had ik me nog zo voorgenomen het anders te doen, en toch krijg ik het niet voor elkaar."  Heel herkenbaar en dit maken veel mensen mee, vast zittende patronen die niet gemakkelijk normaal zijn te veranderden. Het zit in onderbewustzijn patronen, deze zijn heel goed met TA (Transactionele analyse) te behandelen en te veranderen. Als je weet wat het patroon is en hoe het patroon werkt kan je het makkelijk aanpassen en veranderen.

We maken gebruik van onderbewustzijn bevraging in diepe ontspanning, geen hypnose

Wat biedt het je?

De coaching sessie bied jou de mogelijkheid om te verkennen en bewust te worden wat maakt dat je vastloopt en  hoe je je hiertoe anders kan verhouden. We maken tijdens Het Coaching Traject  gebruik van methodieken uit de TA, Transactionele analyse. Je krijgt begeleiding om ervoor te zorgen dat ook de dynamiek van het vastlopen jou niet langer vasthoud.  Het Coaching Traject  geeft inzicht én brengt verandering, zodat je ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt wat je je hebt voorgenomen.  De onderbewuste programma’s worden aangepast. Ik ben paragnost en kan ook paranormaal en spirtueel helpen


"Vastlopen is niets anders dan een eerder ontwikkelde onderbewustzijnsstrategie toepassen welke eigenlijk zijn 'houdbaarheidsdatum' heeft bereikt. Tijd voor verandering!"

Je kan ook een Coaching traject of Life Coaching nemen als je meer nodig heb

Om de energie van de onderneming / praktijk te blijven voeden, is het belangrijk als je weet hoe jij met die energie kan omgaan, wat jouw innerlijke drijfveren zijn en jou en jouw onderneming / praktijk tot succes brengt. Wat jou blokkeert en hoe jij dat kan overwinnen.

Tijdens een coaching sessie werken we dit uit. Hoe jij de energie kan aantrekken en veranderen. Dit doen we zowel offline als online met een Succesmeditatie, je krijgt een mp3 met deze voor jou ingesproken succesmeditatie mee, om thuis te doen.Deze speciale meditatie geef je veel inzichten en inzicht in wat nu je aandacht vraagt, wanneer en wat jou blokkeert en waar dit vandaan komt. Je kan altijd contact met mij op nemen per chat, email of telefoon. Bij life coaching en bij een coaching traject zit dit in de prijs inbegrepen.

Ik leer je de 5 wetten van succes, hoe ze werken en hoe jij er mee om kan gaan, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik leer je ook hoe je met jouw paranormale talenten / gaven om kan gaan. Diepe emoties die los komen kunnen we bespreken en therapeutisch aanpakken. Therapeutische consulten bij life coaching en bij een coaching traject zit in de prijs inbegrepen.

De vraagstukken die worden ingebracht zijn meestal gelaagd en bevatten soms meerdere thema’s en onderbewustzijn processen. Hierdoor kan het gebeuren dat we de tijd nemen bij een bepaald punt. Normaal duurt een Coaching gesprek een uur, maar kan noodzakelijk zijn dat we langer bezig zijn, hier worden geen extra kosten in rekening gebracht. De praktijk laat zien dat dit ten goede komt aan het proces en het bereiken van de gewenste situatie. 

gerelateerde producten

Spiritueel Centrum Paraspirit
Aert van Nesstraat 1- Kamer O op 3e verdieping Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008  Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
Copyright © 1993-2020. All Rights Reserved, By Stichting Point of Light KvK Rotterdam 41133910
Op deze site staan foto's vanaf 1993 van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn