Deel 1 Gouden Boek van Melchizedek

Door Joshua David Stone

Deel 1
€ 21,50
isbn 90.77.64.90.18
Een van de meest revolutionaire baanbrekende boeken ooit geschreven over Melchizedek, Ascensie en het Pad van God Realisatie. Deze opzienbarende boeken verkent en geef je de kennis, inzichten, gereedschappen en technieken voor het bereiken van Zelf-Realisatie in dit leven op een begrijpelijke, gemakkelijk te lezen en praktische manier. Een echte openbaring voor het huidige Millennium! . Het behandelt het bereiken van Zelf-Meesterschap en God Realisatie op een spiritueel, psychologisch en fysiek/aards niveau en hoe je deze drie in balans kunt krijgen. Een pulserend boek met Kosmische en Goddelijke spirituele kennis en energie. Het bevat geheime codes, wijsheden, leringen inzichten en gereedschappen om de Mysteries van het Universum te ontsluiten. Dit boek transformeert gegarandeerd uw bewustzijn! .

prijs : € 21,50

Gouden Boek van Melchizedek door Joshua David Stone

Deel 1
€ 21,50
isbn 90.77.64.90.18
Een van de meest revolutionaire baanbrekende boeken ooit geschreven over Melchizedek, Ascensie en het Pad van God Realisatie. Deze opzienbarende boeken verkent en geef je de kennis, inzichten, gereedschappen en technieken voor het bereiken van Zelf-Realisatie in dit leven op een begrijpelijke, gemakkelijk te lezen en praktische manier. . Een echte openbaring voor het huidige Millennium! . Het behandelt het bereiken van Zelf-Meesterschap en God Realisatie op een spiritueel, psychologisch en fysiek/aards niveau en hoe je deze drie in balans kunt krijgen. . Een pulserend boek met Kosmische en Goddelijke spirituele kennis en energie. Het bevat geheime codes, wijsheden, leringen inzichten en gereedschappen om de Mysteries van het Universum te ontsluiten. Dit boek transformeert gegarandeerd uw bewustzijn! .

 Een deel uit het boek
Hoofdstuk 3

De elf verschillende vormen van Meditatie om Zelf Realisatie in dit leven te bereiken

Dit boek zou niet compleet zijn als er geen hoofdstuk over Meditatie in zou voorkomen! Zoals Bidden praten tegen GOD is, is Meditatie luisteren naar GOD! Heel dikwijls zijn de Lichtwerkers in de New Age Beweging beter in praten dan in het Mediteren! De reden hiervan is dat het ontbreken van behoorlijke psychologische training veroorzaakt heeft dat de meeste mensen zich door hun denken laten leiden! In de Westerse Beschaving ligt de nadruk sterk op dingen doen, dingen bereiken en druk bezig zijn, en veel minder op “zijn”! Men richt zich ook meer op praten dan op “stilzijn”! In het Oosten, in Spirituele tradities is dit natuurlijk precies andersom!

Het negatieve ego veroorzaakt dat het denken over-aktief wordt! De combinatie van het ontbreken van meesterschap over het denken en voelen, en de voortdurende controle van het negatieve ego over het denken maakt het moeilijk om stil te blijven zitten! Er is ook de kwestie van onbalans in de Westerse Beschaving tussen doen / bereiken en zijn! Dan is er nog de kwestie dat vele lichtwerkers anderen, die channelen, die helderziend en / of helderhorend zijn, ontmoeten en zij willen de innerlijke ervaringen die deze mensen hebben ook ervaren! Met andere woorden ze zijn aan het vergelijken! Wanneer ze dit soort ervaringen niet hebben worden ze rusteloos en / of verveeld! Dat is jammer want de Meditatie periode is niet bedoeld om persé psychische of Spirituele ervaringen te hebben. De meeste mensen in de New Age Beweging, en Lichtwerkers in het algemeen, channelen niets, zijn niet helderziend en ook niet helderhorend. Als Meditatie alleen geschikt was voor mensen met deze gaven, zou 99,99% van de wereld niet mediteren! Dit zou natuurlijk onzin zijn!
De sleutel om Meditatie te appreciëren en effectief te Mediteren is ten eerste, te Mediteren in het juiste perspectief en ten tweede, om effectieve Meditaties toe te passen!

Nog een erg interessante opmerking over Meditatie die ik wil maken is, dat er actieve en meer rustige soorten van Meditaties zijn. Ik sta er versteld van hoe veel mensen alleen maar de actieve manier van Mediteren toepassen; altijd een mantra zingend of iets dergelijks. Dit is natuurlijk prachtig; echter wanneer ervaar je alleen maar het zijn, en alleen maar het luisteren en verblijven in stilte! Wanneer het denken voortdurend actief een mantra of de naam van GOD herhaalt, dan is er nooit tijd om alleen maar te Zijn met GOD! Het echte doel van Meditatie is uiteindelijk om al die andere dingen te doen, als een actief deel van Meditatie, om in staat te zijn ze te doen en te blijven in de stilte en zogezegd GOD te ervaren in het Heiligdom van je eigen Tempel! Hetzelfde geldt voor bidden. Heel vaak verdoen mensen zo veel tijd aan het spreken tegen GOD dat ze geen tijd hebben om in stilte te zitten en te zijn en alleen maar te luisteren naar GOD!
Ik wil graag wat adviezen geven over Meditatie die, denk ik, in dit opzicht mijn lezers behulpzaam kunnen zijn! De eerste sleutel tot de juiste Meditatie is te begrijpen dat er veel verschillende soorten Meditaties zijn voor verschillende doeleinden! Vaak raken veel lichtwerkers verveeld omdat ze de verkeerde meditaties of iedere keer dezelfde gebruiken, en ze zijn blijven steken in die ene aanpak en hebben variatie of een meer effectieve manier van Meditatie nodig! Ik gebruik verschillende Meditaties voor verschillende gelegenheden afhangend van wat geschikt is! Het komt er op neer dat er elf soorten Meditatie zijn die ik hier ga aanbevelen, en die ik mijn lezers aanraad te gebruiken!

Deze elf manieren van “Geïntegreerde Meditatie” zijn:

 • Acension Activering Meditatie met Spirit en de Geascendeerde Meesters
 • Ademhaling Meditatie
 • So Ham Meditatie
 • De Om en / of Klank Meditatie
 • Channeling en Automatisch Schrift Toepassen
 • Het Reizen van de Ziel en / of Bi-lokatie van de Ascensie Zetels van God
 • Chanten van de Mantra’s, Namen van GOD en Woorden van Kracht
 • Meditatie met de Natuur
 • Creatieve Visualisatie Meditatie
 • Zelf-Hypnose Meditatie
 • Meditatie in de Stilte

Al deze elf soorten van Meditatie zijn de Gouden Melchizedek Sleutels tot God Realisatie d.m.v. Meditatie. De sleutel tot effectieve Meditatie is weer “Geïntegreerde Meditatie”, want verschillende soorten Meditatie bereiken verschillende dingen. Dus in het resterende deel van het hoofdstuk, zal ik een meer uitgebreide verklaring geven van deze elf soorten van “Geïntegreerde Meditatie” om God Realisatie te bereiken!

1. Ascensie Activering Meditatie met de Spirit en De Geascendeerde Meesters

Lieve Lezers, ik heb in mijn leven alle soorten meditatie beoefend en ik heb baat gehad bij allemaal en veel plezier beleefd met allemaal! De meest actieve manier van meditatie om je Initiatie en Ascensie proces te versnellen is Ascensie Activering Meditatie met Spirit en de Geascendeerde Meesters! Lieve Lezers vertrouw op wat ik je hier vertel! Ik spreek uit persoonlijke ervaring! Ik heb mijn 14 belangrijkste Initiaties van het jaar 2000 voltooid en ik heb dat gedaan op een geïntegreerde en uitgebalanceerde manier, en ik weet precies wat ik heb gedaan om dit te bereiken. In dit boek, en in mijn boek How to Release Fear Based Feeling and Thinking, heb ik het hele proces met je gedeeld! Vertrouw mijn aanwijzingen!
Werken met Ascensie Activering Meditatie zal je Spirituele progressie op een manier versnellen die op geen enkele andere wijze mogelijk is. Ik suggereer je hier nederig dat de meest krachtige Ascensie Activering Meditaties op deze Planeet gevat zijn in de bladzijden van dit boek! De meeste mensen die Ascensie Activering Meditatie creëren doen goed werk, maar zij bevatten gewoonlijk een, twee of drie Activeringen! Dat is oké en heel nuttig. De Ascensie Activering Meditaties die Spirit en de Meesters me hebben doen creëren zijn gevuld met honderden Ascensie Activeringen in één Meditatie! Ik heb nog een boek geschreven over dit onderwerp, waarin al mijn Ascensie Activeringen in één boek worden vermeld! Dit is getiteld The Ascension Activation Meditations of the Spiritual Hierarchy! Wat ik je het meest aanraad echter is, dat je een set van “15 Audio Cassettes Ascension Activation Meditations”, geleid door mijzelf, bestelt bij de Academie. Het grote voordeel van het hebben van een set van Ascensie Activering Meditaties is ten eerste, dat ze zijn ingesproken met mijn stem en energie, tijdens het Wesak Festival in aanwezigheid van 1500 tot 2000 mensen! Ze zijn ook gemaakt aan de voet van de berg Mount Shasta, en tijdens de Wesak Volle Maan, de dagen waarop ieder jaar de meest verheven Spirituele Stroom en Licht Stroom op deze Planeet arriveert. Voeg hier aan toe dat er vijf honderd tot een miljoen op het innerlijk vlak Geascendeerde Meesters, Aartsengelen en Engelen, Elohim Meesters en Christen Buitenaardsen aanwezig zijn.

Ik zeg je nederig, lieve lezers, dat door de combinatie van al deze factoren in samenhang met de oorspronkelijke meditaties dit de meest krachtige set Ascensie Activering Meditaties maakt, die ooit zijn samengesteld! Ik raad je aan met één meditatie per dag te werken, en op de zevende vrij te nemen om alles te integreren! Of als dat beter bevalt, werk je er om de andere dag mee! Dit zijn de meest grensverleggende Ascensie Activeringen die je ooit meegemaakt zult hebben! Ze zullen letterlijk je energie velden Spiritueel Elektrificeren op de meest positieve manier van het woord!

De enige reden waarom ik mijn 14e Graad van Initiatie heb bereikt is bij de Gratie van GOD, Christus, de Heilige Geest en de Geascendeerde Meesters, en het werken met deze 15 Ascensie Activering Meditaties! Het voordeel van het volgen van de Meditaties met behulp van audio cassettes is dat je er naar kan luisteren, comfortabel in je eigen huis en dit stelt je in staat om je open op te stellen en slechts te luisteren naar mijn stem zonder dat je enig boek of stuk papier hoeft te lezen. Je kunt je helemaal opstellen als een spons. Aangezien ik deze Meditaties in deze omvang heb gerealiseerd, krijg je het profijt toegevoegd van mijn ervaring en realisatie, en het gevoel van afstemming en vertrouwen dat is verkregen door het met veel plezier lezen van mijn boeken! Vertrouw me maar en bestel ze bij de Academie! Deze 15 Ascensie Activering Meditaties zullen je bewustzijn en 12 lichamen systeem revolutionair veranderen! Ze zullen al je energie velden en chakra’s Spiritueel Elektrificeren en Zuiveren met het Licht, de Liefde en Kracht van GOD en de Geascendeerde Meesters! Deze 15 Ascension Activering Meditatie Tapes zijn niet verkrijgbaar bij een boekenwinkel en zijn niet verkrijgbaar bij mijn uitgever.
Deze 15 Ascension Activering Meditatie Tapes zijn alleen verkrijgbaar bij de Academie! De telefoon nummers en contact informatie vind je achter in het boek! Daarom heb ik het werken met de Geascendeerde Meesters het Ruimteschip naar GOD genoemd! Dit boek en mijn boek How to Release Fear Based Thinking and Feeling: An In-depth Study of Spiritual Psychology zijn de twee soorten Raket Brandstof die nodig zijn om je bestemming, God Realisatie en Geïntegreerde Ascensie, te bereiken! Om deze bestemming te realiseren en te bereiken, heb je drie soorten Raket Brandstof nodig. Het is de Spirituele, Psychologische en Fysieke / Aardse / Spirituele brandstof! Alle drie de soorten Raket Brandstof kun je verkrijgen binnen de bladzijden van de twee boeken die ik heb vermeld, en in deze 15 audio Ascension Activering Meditatie Tapes. Ik heb met opzet deze Ascension Activering Meditatie Tapes gecreëerd en gechanneld om ze te gebruiken bij mijn 33 delen Ascension Book Series en Easy to Read Encyclopedia of the Spiritual Path, om je de “Theoretische en Praktische” gereedschappen aan te reiken om je Doel en Bestemming te bereiken!
(div. tapes zijn op cd gezet en bij Anay Music verkrijgbaar info 010 22 70 245)

Als je het hele pakket wilt, kom dan naar het Wesak Festival dat ik ieder jaar organiseer in Mt. Shasta voor 2000 mensen, surf naar mijn Website, en bestel mijn gratis 140 pagina vullend informatie pakket over Wesak en al de Academie Voorzieningen! Het informatie pakket en de website bevatten alle informatie over de tapes en alle 33 boek delen , plus nog veel meer!

Dus tot besluit, werk met deze Ascensie Activering Meditaties, want ze zullen je Ascensie Proces op een ongekende wijze versnellen! Wanneer je vertrouwd bent met deze Ascensie Activering Meditaties, is vijf of tien minuten alleen maar zitten in het stille heiligdom van je eigen Hart voldoende, om, in stilte en stilzwijgend, te communiceren met de Geliefde Aanwezigheid van GOD!

2. Ademhaling Meditaties

De volgende vorm van meditatie om mee te werken, die een fijne afwisseling is na de ascensie activering meditaties, is Ademhaling Meditaties! Werken met je adem is een microscopische kopie van afstemming op de “Inademing en Uitademing van GOD! Ik doe dit soort Meditatie graag want het is een rustiger meditatie en een minder actieve meditatie. Het is altijd goed een balans te brengen in je meditaties tussen de actieve vormen van meditatie en de meer passieve of rustige vormen!

De bedoeling van deze Meditatie is je denken te focussen op de Ademhaling en je bewustzijn, en aandacht centrum de ademhaling te laten volgen, op welk ritme het ook wil gaan! Dwing de ademhaling niet een bedacht ritme te laten volgen. Laat de ademhaling zijn gang gaan met de snelheid en in het ritme welke het zelf verkiest! Dit is een prachtige meditatie want het haalt je uit het denken en brengt je hele systeem tot rust!
Ikzelf doe deze vorm van meditatie soms voordat ik naar bed ga of als ik behoefte heb aan een dutje! Ik doe deze vorm van meditatie om mijn denken tot rust te brengen, na de actieve periode waarin het zich bevond, en het brengt me onmiddellijk in die diepe rust! Ik doe het zittend als ik wakker wil blijven en ik doe het liggend als ik het gebruik als voorbereiding voor het slapen gaan!

3. De So Ham Meditatie

Eén van mijn favoriete vormen van mantra meditatie is de “So Ham Meditatie.” Deze Meditatie wordt het meest aanbevolen in de Oosterse Wereld. Dit is de basis meditatie van Sai Baba, Muktananda en vele andere Oosterse Meesters! Het idee achter deze meditatie is in werkelijkheid gelijk aan die ik hiervoor noemde, alleen voeg je een mantra aan het proces toe. Dus, de bedoeling is dat je je Adem laat gaan zoals eerder besproken is in de “Ademhaling Meditatie”, echter op de “inademing” herhaal je het woord “So” en op de “uitademing” herhaal je het woord “Ham.” De sleutel tot deze meditatie is je ademhaling de leiding te laten nemen en het niet proberen te controleren met je denken. Laat de ademhaling gaan in het ritme dat het verkiest! Jouw focus en vreugde zijn er om je aandacht alleen op je ademhaling te richten, en innerlijk in je denken, niet hardop, de “So Ham” te herhalen zoals ik het hiervoor besproken heb! Een andere sleutel tot deze meditatie is proberen te luisteren naar het “stilte moment” tussen de ademhalingen in en te genieten van de rust die dan over je komt! Op een microkosmische manier kan dit zijn als het stilte moment tussen de inademing en uitademing van Brahma en / of GOD.
Dit is een heel mooie Meditatie en het zal je diepe innerlijke vrede brengen! Het schrijven erover is genoeg om mijn gehele energie veld te veranderen en te transformeren in een bijzonder mooie en diepgaande weerklank! Ik denk dat jij dat ook kunt voelen! Als je deze meditatie beheerst en in praktijk brengt zal je dat op den duur in staat stellen om werkelijk langere perioden de directe Spirituele Stroming van GOD te ervaren en te beleven!

4. De Om of klank Meditatie

Dit, lieve lezers, is een andere prachtige vorm van meditatie. Sai Baba heeft gezegd, dat wanneer GOD luistert naar de ademhaling van zijn Zoons en Dochters, hij “So Ham” hoort. Sai Baba zegt ook, dat wanneer de Zoons en Dochters van GOD slapen, GOD “Om” hoort. De “So Ham” vloeit samen in de “Om”.
Hij heeft ook gezegd dat “Om” de pijl is en Brahma (GOD) het doel is! Het “Om Mantra” ook wel eens uitgesproken als “Aum”, is een van de mooiste mantra’s die ooit aan de Aarde is geschonken!
Wat ik hier aanbeveel is te gaan zitten in een comfortabele stoel of in een positie met gekruiste benen en gewoon te beginnen het woord “Om”, of als je daar de voorkeur aan geeft “Aum”, keer op keer in gedachten te chanten in een langzaam maar regelmatig tempo!
Dit is geen ademhaling meditatie, dus je hoeft je ademhaling niet te coördineren met het mantra zoals in de hiervoor vermelde “So Ham” meditatie.Het idee achter deze meditatie is om werkelijk te luisteren naar de Klank Stroom en je bewustzijn toe te staan die te volgen!

Een andere techniek die je aan deze Meditatie toe kan voegen is gebruik maken van oordoppen om alle buiten geluiden uit te sluiten. Je kunt ook je oren dichthouden met je duimen. Er bestaan zelfs dingen die “T-Bar” genoemd worden, waarvan het onderste deel op de stoel rust en de “T” je in staat stelt je ellebogen erop te laten rusten zodat je comfortabel, gedurende een lange tijd, je oren met je duimen kan sluiten.

Er zijn twee manieren om van deze Meditatie te genieten en er baat bij te vinden. De eerste is om ten volle het geluid van het “Om” te ervaren en er van te genieten. De tweede manier is om heel goed te luisteren naar de klank “Om” en ook te luisteren naar de stilte tussen de “Om’s”, want door te oefenen is het mogelijk de Muziek van de Sferen van elke dimensie te horen! Sommigen zullen dit beter kunnen dan anderen; maar sommige van de geluiden die je kan horen en die in correlatie staan met de verschillende dimensies zijn:

Een enkele noot van een fluit
De wind
Zoemen
Duizend violen
Muziek van Houten blaasinstrumenten
Geluid van een Draaikolk
Muziek van de Sferen
Muziek van GOD

Het is ook mogelijk Licht en Kleur waar te nemen als je je afstelt op deze verschillende Dimensies van GOD! Het ervaren van Licht en Geluid van GOD zijn twee van de meest diepgaande manieren om GOD te ervaren, naast de gevoelens van Extase, Zegening, Vreugde, en diepe Innerlijke Vrede en Liefde die eveneens voortgebracht worden. Soms zul je de geuren van GOD ervaren als de geur van rozen of wierook! Je kunt ook ervaren dat de subtiele energieën van GOD je Chakra’s en Energie velden beïnvloeden. Soms ervaren mensen de Smaak van GOD door het activeren van de Soma of Goddelijke Nectar dat gecreëerd kan worden door de Meditatie ervaring!
Lieve Lezers, profiteer van de “Om Meditatie” want het is een wonder-lijke meditatie om een ander aspect en facet van GOD te ervaren!

5. Channeling en automatisch schrift Meditatie en praktijk

Een andere wonderbaarlijke manier van Mediteren, die mensen soms, ten onrechte, niet beschouwen als Meditatie, is channeling en / of automatisch schrift beoefenen!
Om dit te doen begin je met het aanroepen van GOD, Christus, de Heilige Geest, en je eigen Machtige Ik Ben Aanwezigheid en Hogere Zelf voor het Verankeren van een Ascensie Zuil van Licht en een Pilaar van Licht! Ik vraag en bid voor het weer totstandkomen van je Antakarana met je Hogere Zelf, Monade en met GOD!

Vraag dan om de plaatsing van een Gouden Koepel van Bescherming die je helemaal omvat! Vraag dan aan GOD, je Machtige Ik Ben Aanwezigheid en je Hogere Zelf om je te helpen een grote buis van licht tot stand te brengen vanuit de kruin van je hoofd helemaal naar je Machtige Ik Ben Aanwezigheid, het Spirituele Gebied van de Geascendeerde Meesters!

Spreek dan de volgende invocatie uit:

Ik ben de Monade
Ik ben de Ziel
Ik ben het Goddelijke Licht
Ik ben Liefde
Ik ben Wil
Ik ben Volmaakt

Dit is een van de meest krachtige en effectieve mantra’s ooit doorgegeven aan de Aarde, die naar ik meen voor het eerst gechanneld werd door Djwhal Khul in de boeken van Alice Bailey. Ik geloof dat ik het voor het eerst zag in het Alice Bailey boek getiteld Ponder on This!
Als je alles gedaan hebt wat ik heb opgenoemd zul je voldoende voorbereid zijn voor het praktiseren van deze vorm van Meditatie!

Richt nu In Gebed een Verzoek tot GOD, je Machtige Ik Ben Aanwezigheid en de Geascendeerde Meester en / of Aartsengel die je wilt channelen, en roep hen officieel naar voren en vraag hen door je heen te channelen, ofwel vocaal, of als je er de voorkeur aan geeft, door automatisch schrift! Ik geniet van allebei!

De sleutel is nu dat je het proces moet “aftrappen” door gewoon datgene uit te spreken of op te schrijven, wat in je hoofd opkomt. Spirit en de Meesters zullen dan binnen komen of zich verbinden met de stroom die jij op gang gebracht hebt! Focus je niet op het horen van een helderhorende stem, want dat is niet nodig. Als het gebeurd is dat fijn! Het is geheel onnodig, want veel channeling komt intuïtief en / of telepatisch door! Ik ervaar dit iedere keer weer als ik ga zitten om een hoofdstuk te schrijven! Ik heb een basis gedachte in mijn hoofd en een bepaald gevoel over wat ik wil schrijven. Ik ben echter altijd compleet en totaal verrast over wat er iedere keer dat ik schrijf weer uitkomt! Het is altijd zoveel meer als dat ik me ooit had voorgesteld of had kunnen dromen! Zo doe ik het! Het is simpel en iedereen kan het doen! Maak je geen zorgen over waar de informatie vandaan komt! Dat is niet belangrijk! Het is echt niet nodig om dat te weten. Het belangrijkste is dat het binnenkomt! Beoefen beslist het channelen van je eigen Machtige Ik Ben Aanwezigheid, want veel van mijn kennis en schrijven komt daar vandaan.

Ik vind het ook heerlijk de Heilige Geest te channelen, want de Heilige Geest is werkelijk de Stem van GOD in deze wereld! Als er nog een andere Meester is die je wilt channelen doe dat dan, ofwel hardop of schrijvend! Als je het sprekend doet kan je het zelf doen of met behulp van een vriend en ik raad je het gebruik van een cassette recorder aan! Het helpt ook als je een vraag stelt of hen een thema geeft om mee te channelen of automatisch over te schrijven! Iedereen die dit doet, en het geeft niet hoeveel jaar ze het doen, vraagt zich af en toe af of dit echt werkelijk waar is. Dat maakt gewoon deel uit van het proces. Na een bepaalde tijd oefenen zal je hier meer en meer vertrouwd mee worden!
Wees er zeker van om altijd door deze processen, zoals ik ze beschreven heb, heen te gaan. Dit verzekert je ervan dat je alleen vanuit de Geest of de Geascendeerde Meesters channelt of automatisch schrijft en je niet afstemt op de Geesten van uit het astrale of mentale gebied, die je onder geen enkele voorwaarde wilt channelen. Channel alleen vanuit het Spirituele gebied of hoger. Channel nooit op het mentale of astrale gebied, die de twee gebieden van bewustzijn of de dimensies beneden het Spirituele gebied zijn! Dit is een heel grappige en vreugdevolle vorm van Meditatie die iedereen zou moeten beoefenen! Het geeft ook een enorme hoeveelheid liefde en licht aan je bewustzijn en je energie velden!

6. Het reizen van de Ziel en / of de Bi-lokatie van de Ascensie Zetels van GOD

Lieve lezers, dit is nog een heel mooie vorm van Meditatie die op elk moment heel snel kan worden gedaan! Het enige wat je moet doen in deze vorm van mediteren is het aanroepen van GOD, Christus, de Heilige Geest en je eigen Machtige Ik Ben Aanwezigheid en vragen om mee genomen te worden in je Zielelichaam naar de Ascensie Zetel van je eigen keuze! Het begrip van de Geascendeerde Zetels van God was informatie die ik de wereld in bracht in mijn boeken The Complete Ascension Manual, Beyond Ascension en Cosmic Ascension! Voor je plezier en ontwikkeling heb ik de lijst van Ascensie Zetels toegevoegd aan het hoofdstuk dat alles in dit boek in kaart brengt!

Wat deze vorm van meditatie zo prettig maakt is dat het gedaan kan worden in een volledige Zielereis manier van ervaren, en / of het gedaan kan worden in een soort bi-lokatie ervaring waarbij je Spirituele Lichaam zich in een van de Ascensie Zetels bevindt en je je toch, gelijktijdig, bewust bevindt op het Aardse Vlak. Dus, je kunt dit doen terwijl je televisie kijkt en / of een wandeling gaat maken!

Het is een manier om de Spirituele Stroom van GOD en de Meesters op de verschillende niveaus en dimensies van realiteit te laten stromen, en het is een prachtige Ascensie Activering Meditatie! Wanneer je klaar bent wees dan stil, en geniet de oorspronkelijke stilte en zijn van GOD!

7. Het Chanten van de Mantra’s, namen van GOD, en woorden van kracht

Lieve Lezers, dit is een hele mooie vorm van Meditatie die je zal vullen met het Licht en de Liefde en de Kracht van GOD! Deze vorm van meditatie kan zittend gedaan worden met de ogen gesloten of kan een meer actieve vorm van meditatie zijn met de ogen geopend! Voor jouw plezier en je geestelijke groei heb ik een heel hoofdstuk gewijd aan de meest krachtige en diepzinnige lijst van Mantra’s, Namen van GOD en Woorden van Kracht ooit samengesteld! Chant ze innerlijk en hardop! Chant ze in je vrije tijd gedurende de dag! Chant ze als je in aanraking komt met verzoekingen! Chant ze om je denken vrij te houden van ijdelheid! Want ijdelheid is het werkterrein van de duivel. Chant ze als je jezelf voelt wegzinken in je lagere zelf en negatief ego denken en voelen! Chant ze als angst, twijfel, onzekerheid of gebrek aan zelfvertrouwen de kop op steken! Ze zullen je onmiddellijk weer overeind helpen en een ondoordringbaar verdediging schild vormen tegen van alles en nog wat dat niet van GOD afkomt! Deze vorm van meditatie zal je denken en hart altijd in het Licht en de Liefde van GOD houden! Wanneer je klaar bent met deze meditatie wees dan stil en geniet van de stilte en diepzinnigheid van GOD!

8. Mediteren met de Natuur

Een van de meest wonderbaarlijke vormen van meditatie is het Mediteren in de natuur! Mediteer in je tuin of op een favoriet plekje in de natuur! Mediteer leunend tegen een boom! Een van mijn favoriete vormen van meditatie is te mediteren terwijl ik mijn tuin sproei! Dit is een samenwerking met Moeder Aarde, Pan, de natuur geesten, en de bloemen en planten deva’s, de Geest van de Elementen, en het materiële Gelaat van GOD! Probeer iedere dag, als je kunt, een beetje tijd vrij te maken om dit te doen, al is het maar een paar minuten! Probeer af en toe te channelen of automatisch te schrijven in de natuur en probeer een boom, een bloem, een plant of een groente te channelen! Je zal er van verbaasd staan hoe ze met je communiceren en tegen je spreken! Doe sommige van je Spirituele Meditaties buiten om op die manier Hemel en Aarde te integreren en te verbinden!

Zit volkomen stil op de plek in de natuur of tegen een boom en ervaar, onderhoud je en verbind je alleen maar met de natuur.

9. Creatieve Visualisatie Meditatie

Een andere prachtige vorm van meditatie, die ik iedereen aanraad iedere dag minstens vijf minuten te doen, is een Creatieve Visualisatie Meditatie. Met al je vijf zintuigen, visualiseer je dat wat je het meest wenst te creëren in je uitwendige realiteit! De sleutel is het te zien, te horen, te ruiken, te voelen, en het aan te raken in je visualisatie! Creëer precies wat je wilt dat er gebeurt in de buitenwereld met deze visualisatie! Vergeet niet dat je God bent! Je bent een mede-schepper met GOD en de Meesters! Hoe echter je het kan maken, hoe effectiever de visualisatie zal zijn. De visualisatie zal zichzelf in je onbewuste denken persen en afdrukken zoals een video camera, en als je er regelmatig op mediteert, zullen deze beelden zich afspelen in je buiten realiteit! Voor toegevoegde kracht, roep je als je klaar bent GOD, Christus, de Heilige Geest en je eigen Machtige Ik Ben Aanwezigheid aan en laat je hen hun energie toevoegen aan de Creatieve Visualisatie die je zojuist hebt gecreëerd!

10. Zelfhypnose Meditatie

De meeste mensen realiseren zich niet dat zelfhypnose, hypnose en meditatie bijzonder veel overeenkomsten hebben. Het zijn allemaal veranderde staten van bewustzijn! Edgar Cayce begon voor het eerst het Universele Denken te channelen gedurende een hypnose behandeling van een keel probleem! Het enige echte verschil tussen hypnose en meditatie is het doel, waarvoor je de veranderde staat van bewustzijn gebruikt. Bij zelf hypnose, gebruik je het om het onbewuste denken te herprogrammeren. Met meditatie, gebruik je het voor Spirituele Doeleinden. Met “Zelf Hypnose Meditatie” gebruik je het voor beide doeleinden zoals ik het beschrijf!

Soms maak ik gebruik van deze vorm van “Zelf Hypnose Meditatie” om me te helpen snel in slaap te vallen, bijvoorbeeld als ik een dutje wil doen! Dit is een heel eenvoudig proces. Tel slechts terug van 100 naar 1, en na ieder cijfer dat je telt zeg je “dieper, relaxted”! Als je dit liggend doet als je moe bent val je in slaap voordat je bij 50 bent! Als het de bedoeling is dat je gaat slapen, kun je de suggestie veranderen in “dieper, slapen!”

Het interessante van zelf –hypnose en hypnose is dat de veranderde staat waar je in komt, die dezelfde is als met meditatie, je helpt het kritische denken of bewuste denken wat normaal gesproken dient om suggesties om te buigen, te omzeilen. Deze veranderde staat wordt van nu af gebruikt voor het gemakkelijker programmeren van het onbewuste denken! Ik schreef een hoofdstuk hierover in mijn boek Soul Psychology voor diegenen die meer zouden willen leren over dat onderwerp; voor onze doelstellingen van dit moment is het echter genoeg om te begrijpen dat iedere keer dat je mediteert of aan zelf-hypnose doet het gebruikt kan worden om je onbewuste denken meer effectief te programmeren!
Afgeleid van deze oefening maak ik gebruik van wat ik noem de hypnogogische staat!
We bevinden ons allemaal in een veranderde staat van bewustzijn als we net s’morgens wakker worden of wanneer we s’ nachts bijna in slaap vallen! We gaan als het ware op een natuurlijke manier in en uit meditatie gedurende die staat tussen wakker zijn en slapen en tussen slaap en wakker zijn!

Maak voordelig gebruik van deze staat door meditatie en zelf-hypnose programmering! Bijvoorbeeld, als je werkt aan het verwerven van grotere voorspoed, gebruik dan je “Creatieve Visualisatie” op dat moment, of zeg tegen jezelf “Rijkdom, Succes, Welvaart, en Overvloed!” Doordat je in deze veranderde zelf-hypnose staat verkeert gaat dit recht je onbewuste denken binnen! Als je een dutje doet of alleen maar uitrust kun je hetzelfde doen! Probeer deze tel zelf-hypnose techniek! Als je er voor kiest kun je een stukje programmering doen na elk van deze Meditatie Technieken, als er iets belangrijks aan de hand is waar je nodig aan moet werken! Je kunt deze hypnogogische staat tussen slaap en wakker zijn ook gebruiken om in Meditatie te gaan en een van deze technieken te gebruiken! Als je het fijn vindt kun je deze Zelf-Hypnose techniek die ik je net heb gegeven doen voorafgaande aan de Meditatie om in een diepere staat te komen, die zal bijdragen aan je beleving! Een van de snelste manieren om in een zelf-hypnose staat te komen is het doen van enig vorm van visualisatie! Wanneer je creatieve visualisatie toepast, ben je onder hypnose! Er zijn natuurlijk niveaus van zelf-hypnose; lichte, wat zwaarder en hele zware. Alle drie kunnen ze erg nuttig zijn! Dus nadat je de Creatieve Visualisatie hebt gedaan kun je een paar verklaringen afleggen of suggesties doen voor toegevoegde kracht!

De wereld en de mensen hebben een scheiding gecreëerd tussen deze twee processen en dat is illusie! Het is in werkelijkheid allemaal hetzelfde! Deel van het proces van Geïntegreerde Ascensie is om dit te realiseren en te zien hoe de drie denkwijzen (Superbewust, bewust en onbewust) allemaal kunnen functioneren en samen werken als een verenigd geïntegreerd denken! Dus voel je vrij als je er voor kiest, om je heen en weer te bewegen tussen zelf-hypnose, meditatie, en deze veranderde staten te gebruiken, ofwel met het doel je af te stemmen op GOD of op het zelf-programmeren of als je er voor kiest soms van allebei een beetje toe te passen!

11. Mediteren in stilte

Lieve Lezers, Deze laatste vorm van meditatie is ook één van mijn favorieten! Naar waarheid zijn alle vormen van Meditatie die ik vermeld heb alleen maar actieve vormen van meditatie om je voor te bereiden voor de finale vorm van meditatie, die het ware ervaren van GOD is! Tijdens deze laatste vorm van meditatie gebruik je geen technieken of activiteiten van het denken! Die heb je gebruikt in de tien voorgaande vormen! In deze laatste vorm van meditatie, richt je je alleen tot GOD, Christus, de Heilige Geest, en tot je eigen Machtige Ik Ben Aanwezigheid.

Treed het “Stille Heiligdom” van je eigen Hart, waar de Aanwezigheid van GOD verblijft, binnen, en je zult je denken, gevoelens, fysieke lichaam, zorgen van buiten volkomen tot bedaren brengen en de “algehele stilte en het zijn van God” binnentreden. Dit is geen Ziele reis ervaring, en er hoeft absoluut niets anders gedaan te worden dan alleen maar te “Zijn” in GOD in het Veranderen en het Heiligdom van je eigen Hart!
Het leven op Aarde is altijd zo erg actief!
Zelfs de manier waarop mensen mediteren is erg actief! In deze laatste vorm van meditatie wordt alle activiteit verzocht voor een moment te stoppen en te rusten, om als het ware naar de Kerk en / of de Tempel te gaan! Je hoeft absoluut niets anders te doen dan je ogen te sluiten, en in het stille heiligdom van je eigen Hart alleen maar “Te Zijn en te Communiceren met GOD”!

So let it be Written! So let it be Done!

Lieve Lezers, door te leren mediteren op de wijze die ik heb beschreven heb je geleerd te mediteren op een wijze die ik beschreef als “Geïntegreerde Meditatie!” Het is “Geïntegreerde Meditatie” in de zin van werken met je Drie Denkwijzen, en geïntegreerd in de zin van het gebruiken van de elf verschillende vormen van meditatie die ik kan aanbevelen om een meer afgerond en geïntegreerd God wezen te worden! Heel veel mensen stoppen, eerlijk gezegd, met mediteren omdat ze verveeld raken of hun belangstelling verliezen! Ze blijven steeds hetzelfde doen! Elke vorm van meditatie die ik hier met je gedeeld heb is een ander pad om toegang tot GOD, Spirit, de Meesters, en je eigen goddelijkheid te krijgen! Doe jezelf niet tekort met maar een soort techniek!
Gebruik die welke het meest geschikt is om je ten dienst te zijn op welk moment ook! Dat zal je in staat stellen om GOD vanuit een “Volledig Spectrum Prisma Ervaring “ in plaats van door een enkele lens te ervaren! Met hart en ziel hoop en bid ik dat mijn verhandeling over “De Elf Verschillende Vormen van Meditatie om God Realisatie te bereiken” vreugdevol en van Spiritueel profijt is geweest!Andere boeken

Poort door de Tijd

Poort door de Tijd

€ 15,00
Deel 2 Gouden boek van Melchizedek

Deel 2 Gouden boek van Melchizedek

€ 21,50
1-kort-consult

1-kort-consult

Nu tijdelijke een aanbieding voor een kort consult van rond de 30 minuten Met paranormale en helderziende waarnemingen, Tarot, korte Reiki & magnetiseer behandeling, healing, korte Dendera massage e.d

€ 35,00
1-kort-consult-1

1-kort-consult-1

 Je kan een kort consult nemen van ongeveer 30 minuten als kennismaking of als je maar weinig vragen heb.    Kan zo wel op op de Aert van Nestraat, als via een live verbindingen via skype of zoom en via de telefoon. Dit gaat op afspraak, dit kan je doen via onze  WhatsApp van het centrum 06 36 01 50 53

€ 35,00
2-standaard-consult

2-standaard-consult

Dit is een standaard consult, waarbij men kan kiezen wat men wil. Keuze uit: Paranormale en helderziende waarnemingen Tarot legging Dendera Massage Reiki Magnetiseren Diverse spirituele Therapieën 

€ 50,00
3-spirituele-life-coaching

3-spirituele-life-coaching

Spirituele Life Coaching is voor mensen die meer begeleiding  of meer consulten  nodig hebben om hun probleem of situatie te behandelen. 4 uur aan consulten en inclusief begeleiding via de telefoon, whatsap, skype of zoom. Alle therapie vormen zijn mogelijk, wat nodig heeft en wil.

€ 200,00
behandeling-chakra-hormoon-balancing

behandeling-chakra-hormoon-balancing

Je kunt via de chakra’s je hormoonhuishouding weer in balans krijgen. Dit kan in een aparte behandeling of tijdens een speciale massage. Dit doen we zowel in een workshop of in een persoonlijke behandeling Bij veel mensen met overgewicht komt dat doordat de hormonen niet in balans zijn. Door de chakra’s die verbonden zijn met de hormonen weer in…

€ 50,00
cursus-mystieke-tarot

cursus-mystieke-tarot

In deze Cursus Mystieke Tarot leert u niet alleen de gewone uitleg, maar vooral de Mystieke uitleg. Mystieke Tarot gaat over het levensweg en wat je daarop aan leerprocessen alle maal me maakt. In de e-cursus  krijg u naast de normale uitleg met lessen van de gewone Tarot, ook lessen met de Mystieke Tarot uitleg. Tijdens de praktijkdag nog diepere…

€ 95,00
Deel 2 Gouden boek van Melchizedek

Deel 2 Gouden boek van Melchizedek

Dr Johua David Stone  isbn 90.77.64.90.50 Een van de meest revolutionaire baanbrekende boeken ooit geschreven over Melchizedek, Ascensie en het Pad van God Realisatie. Deze opzienbarende boeken verkent en geef je de kennis, inzichten, gereedschappen en technieken voor het bereiken van Zelf-Realisatie in dit leven op een begrijpelijke, gemakkelijk…

€ 21,50
dendera-massage

dendera-massage

Tijdens de kennismakingsmassage behandeling worden alleen de rug, de benen en de voeten gemasseerd.  Dit duurt 45 minuten. Een massage of healing duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten voor de meer uitgebreide behandeling. Er is altijd een voorgesprek om te kijken wat op dat moment actueel is (dit gaat niet van de behandeltijd af). Hoewel men…

€ 25,00
Foto van een schilderij van Mayatrea

Foto van een schilderij van Mayatrea

a3 Poster / Foto van een op zijde geschilderde afbeelding van Mayatrea door Diana Doornbos_Knook

€ 25,00
healing

healing

Tijdens een healing sessie wordt gebruik gemaakt van verschillende healings technieken, Dendera Healing, Magnetiseren en Reiki de behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten

€ 50,00
Inwijdingen met engelen

Inwijdingen met engelen

Inwijdingen met engelen. Tijdens de workshop worden diverse technieken gebruikt om je samen met de Engelen in te wijden. Je krijgt daardoor veelal meer en/of makkelijker contact met je eigen innerlijke kern en de opdracht of levensweg die je in dit (en andere) leven(s) te vervullen hebt.Deze dag zal vooral in het teken staan van meditatie en inwijdingen,…

€ 95,00
life-chat-sessie

life-chat-sessie

Je kan nu een live-chat sessie nemen, met consulten op paranormaal gebied. Live video chat via skype of zoomTarot legging, psychometrie, fotometrie, coaching & counseling op paranormaal en spiritueel gebied Je kan het bedrag ook over maken opNL92 KNAB 04 01 34 15 69 -  ten name van AnayIs  € 35.00 per 30 minuten, mag ook 2 maal 15 minuten

€ 35,00
paranormale-en-spirituele-consulten

paranormale-en-spirituele-consulten

Je kunt bij ons een Paranormaal en spiritueel consult nemen met Fotometrie en psychometrie. Vragen stellen e.d Martin Doornbos is geboren paranormaal. Een consult duurt meestal een uur. Tijdens een consult kan je als dat nodig ook een behandeling krijgen.

€ 50,00
Poort door de Tijd

Poort door de Tijd

Adasthra prijs €15,00 192 bladzijden ISBN-10: 90.77.64.90.69 ISBN-13: 97.89.07.76.49.06.0 Er komt in ieders leven een moment, dat je op zoek gaat naar  de diepere betekenis van het leven. leder mens wil toch graag meer weten over zichzelf en het universum, waar hij deel van uitmaakt? Een veel gestelde vraag is dan: "Waar kom ik vandaan en wat kom…

€ 15,00
powerbeads-holit-magnetiet

powerbeads-holit-magnetiet

Het principe van de powerbeats armband uit echte edelsteen werd overgenomen van boeddhistische monniken. Zij tellen hun gebeden aan de hand van de kralen en geloven in de kracht van iedere afzonderlijke steen. Heel bekent geworden door o.a. Oprah Winfrey en de Daly Lama. De armbanden zijn aan een sterk elastiek geregen en passen iedere gemiddelde…

€ 7,50
print-van-mechizedek

print-van-mechizedek

A3 poster / Print van een op zijde geschilderde afbeelding van Melchizedek door Diana Doornbos_Knook

€ 25,00
print-van-meester-jezus

print-van-meester-jezus

A3 Poster / Print van een tekening van Diana Doornbos-Knook

€ 25,00
spirituele-collage

spirituele-collage

Tijdens deze workshop maken een Spirituele Collage ".  Tijdens deze middag waarin jij centraal staat, werken we er aan om je in contact te brengen met jouw innerlijke wijsheid en de obstakels die je in de weg staan zoveel mogelijk zichtbaar te maken en te verwijderen.Hierbij krijg je de gelegenheid om nieuwe inzichten en informatie over jezelf te…

€ 50,00
spirituele-en-zakelijke-life-coaching-per-maand

spirituele-en-zakelijke-life-coaching-per-maand

Doorlopende begeleiding op persoonlijke basis met 2 uur aan gesprekken, of met 4 uur gesprekken per maand, met begeleiding per mail, telefoon of chat. Wilt u meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen te behalen. Meer succes in het leven en je zoek daar begeleiding en je wilt meer…

€ 300,00
spirituele-zakelijke-coaching-sessie

spirituele-zakelijke-coaching-sessie

Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad, jouw onderneming / praktijk en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en paragnost en kan je ook therapeutisch en paranormaal er bij helpen. Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail,…

€ 150,00
spirtuele-en-zakelijke-coaching-traject-van-10-sessies

spirtuele-en-zakelijke-coaching-traject-van-10-sessies

Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail, dit is in de prijs inbegrepen. Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en kan je ook therapeutisch er bij helpen.

€ 1 200,00
Workshop

Workshop "Spiritueel Healing"

Tijdens deze workshop gaan we door middel van innerlijke reizen door jouw leven(s) heen, doormiddel van de techniek van bevraging van het onderbewustzijn, we gaan de blokkades opruimen uit dit leven en uit andere levens. Wij gebruiken  div. technieken en scrips (verhaal)  ontwikkeld door o.a. uit de TA en van Ken Page. Je kunt deze workshop zo vaak…

€ 95,00
Workshop Lightbody

Workshop Lightbody

Leer ook je lichtlichaam te ervaren en te gebruiken In deze unieke workshop worden de blokkades, die de goede werking van het lichtlichaam verhinderen, weggenomen. Ieder mens heeft een lichtlichaam, maar door allerlei zaken is de mens het contact hiermee kwijtgeraakt en kon dit spirituele lichaam zich niet goed ontwikkelen. In deze tijd waar er steeds…

€ 144,00
Workshop Regressie

Workshop Regressie

zaterdag of zondag van 12.00 tot 17.00 We gebruiken geen hypnose maar onderbewustzijn bevraging Als om je heen kijk is de wereld niet rechtvaardig, de een word in een rijk gezin geboren, de andere arm. De een in Nederland, de ander in een land met oorlog en honger. De een heeft muzikale talenten, de ander kan zingen, of tekenen e.d.

€ 95,00
workshop-chakra-hormoon-balancing

workshop-chakra-hormoon-balancing

Tijdens de workshop gaan we de chakra's en de hormonen in balans brengen meer informatie over behandeling-workshop-chakra-hormoon-balancing

€ 150,00
workshop-moodboard-maken

workshop-moodboard-maken

We gaan op zondag 28 januari 2024 de workshop Moodboard maken geven met Zonnewende ritueel We gaan de "Wet van aantrekking / affiniteit" uitleggen. Tijdens de zonnewende van 20-23 december komt er de "nieuwe jaar "energie naar de aarde, we leggen uit hoe dat werkt en hoe jij die aan kan trekken.. Tijdens deze middag, waarin jij centraal staat, werken…

€ 50,00

Spiritueel Centrum Paraspirit
Aert van Nesstraat 1-O (Kamer O op 3e verdieping) Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008  Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
We houden ons aan alle wettelijke regels en richtlijnen
Copyright © 1983-2023. All Rights Reserved, Paraspirit is een samenwerking tussen Anay kvk 85862991 en met Stichting Point of Light KvK Rotterdam 41133910
Deze website word door Anay ICT beheerd
We gebruiken alleen cookies die functioneel zijn, niet voor tracking of reclame, we verkopen geen gegevens aan anderen
We zijn trots op alles wat wij sinds 1991 alle maal gedaan hebben op spiritueel gebied, daarom staan op onze site foto's van onze activiteiten vanaf 1993,
van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn
We gebruiken ook open source afbeeldingen o.a van unsplash.com