Workshop Chakra Healing

In deze workshop leer je de chakra ervaren en helen

1 dag op  zondag 14 april

van 12.00 tot 17.00

Chakra's zijn energie poorten die soms niet goed werken, in deze workshop leer je de chakra's ervaren en bij je zelf en bij anderen schoon te maken.

Je krijg uitleg wat chakra's zijn en hoe ze werken.  Je leert omgaan en ervaren van verschillende energieën zoals  Kundalini  energie.

Je leert en ervaar op veilige manier de  chakra's en energieën te ervaren

Deze workshop wordt door Martin Doornbos geven

Hij geeft al meer dan 30 jaar dit soort workshops en is erkent docent en therapeut

Prijs : € 90,00

Chakra's

Zijn energie poorten in het etherischs lichaam en gekoppeld aan het hormoonstelsel.

Door deze in balance te brengen gaan de hormonen ook beter functioneren

Alles is Energie. Dat wisten de Hindoes al 4000 jaar geleden, toen ze voor het eerst het Chakra Systeem beschreven. Chakra betekent in het Sanskriet : Wiel van Energie.

We hebben 7 hoofdchakra’s die elk verbonden zijn met 7 verschillende aandachtsgebieden van ontwikkeling. Met gedrag, gevoel.

De Chakra Healing workshop maakt je bekend met de theorie en de principes van de Chakra’s. Je leert zelf met de chakra’s te werken zodat je jezelf en anderen meer in balans kunt brengen.

Wat leer je en oefen je

Je leert wat chakra.s en de aura zijn, 

 • de werking
 • de kleuren 
 • de werking
 • edelstenen
 • soort energie

Resultaat van de workshop:

 • Je weet wat het chakrasysteem inhoudt en waar alle chakra’s voor staan
 • Je weet de betekenis per chakra en wat je kunt doen om deze in balans te brengen
 • Je kunt je eigen chakra systeem meer in balans brengen
 • Je kunt het chakra systeem van iemand anders in balans brengen
 • Je kunt je kennis over chakra’s inzetten door te kijken welke thema’s er in je leven spelen en hoe je je chakra kennis hierop toe kunt passen.

.
Na deze workshop

Martin Doornbos heeft veel kennis en vaardigheden en na deze workshop als je daar behoefte aan heb meer en dieper bij hem leren en ervaren. Hij geeft dit soort workshops, cursussen en trainingen al meer dan 30 jaar.

Hij is erkend:
Therapeut https://catcollectief.nl/  Docent https://gatregisteropleidingen.nl/
Chakra

Chakra's zijn energiecentra in het subtiele lichaam volgens de tradities van yoga, tantra en Ayurveda. Het concept van chakra's komt voort uit de oude Indiase filosofie en beschrijft zeven belangrijke energiecentra die langs de wervelkolom van het menselijk lichaam liggen, vanaf de basis van de ruggengraat tot aan de kruin van het hoofd. Elk chakra wordt geassocieerd met specifieke fysieke, emotionele, mentale en spirituele eigenschappen, en het evenwicht van deze chakra's is essentieel voor het welzijn en de gezondheid van een persoon.

Hier zijn de zeven belangrijkste chakra's, beginnend vanaf de basis van de wervelkolom:

 1. Wortelchakra (Muladhara): Gelegen aan de basis van de wervelkolom, wordt het wortelchakra geassocieerd met overleving, veiligheid, stabiliteit en de verbinding met de aarde. Het staat voor fundamentele behoeften zoals voedsel, onderdak en veiligheid.

 2. Sacraal chakra (Svadhishthana): Gelegen onder de navel, wordt het sacrale chakra geassocieerd met emoties, creativiteit, sensualiteit en seksualiteit. Het staat voor het vermogen om plezier te ervaren en emotionele verbindingen aan te gaan.

 3. Zonnevlechtchakra (Manipura): Gelegen boven de navel, wordt het zonnevlechtchakra geassocieerd met wilskracht, persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en het vermogen om doelen na te streven. Het staat voor autonomie en zelfwaardering.

 4. Hartchakra (Anahata): Gelegen in het centrum van de borstkas, wordt het hartchakra geassocieerd met liefde, compassie, mededogen, vergeving en verbondenheid. Het staat voor liefde voor jezelf en anderen, evenals empathie.

 5. Keelchakra (Vishuddha): Gelegen in de keel, wordt het keelchakra geassocieerd met communicatie, zelfexpressie, waarheid en creativiteit. Het staat voor het vermogen om jezelf uit te drukken en je waarheid te spreken.

 6. Voorhoofdchakra (Ajna): Gelegen tussen de wenkbrauwen, wordt het voorhoofdchakra geassocieerd met intuïtie, inzicht, helderheid en innerlijke wijsheid. Het staat voor bewustzijn en het vermogen om het grotere geheel te zien.

 7. Kruinchakra (Sahasrara): Gelegen op de kruin van het hoofd, wordt het kruinchakra geassocieerd met spiritualiteit, verlichting, eenheid, en het hogere bewustzijn. Het staat voor verbinding met het goddelijke en het kosmische bewustzijn.

Het werken met chakra's is om hun energie in balans te brengen en blokkades op te heffen, dat kan worden bereikt door middel van meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisatie. 

Een evenwichtig chakrasysteem is bevorderlijk voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn.

mmer informatie over chaka's op https://paraspirit.org/chakra-s-de-lichamen 

Workshop

Workshop "Spiritueel Healing"

Tijdens deze workshop gaan we door middel van innerlijke reizen door jouw leven(s) heen, doormiddel van de techniek van…

€ 95,00
Workshop Lightbody

Workshop Lightbody

Leer ook je lichtlichaam te ervaren en te gebruiken In deze unieke workshop worden de blokkades, die de goede werking van…

€ 144,00
Workshop Regressie

Workshop Regressie

zaterdag of zondag van 12.00 tot 17.00 We gebruiken geen hypnose maar onderbewustzijn bevraging Als om je heen kijk is de…

€ 95,00
workshop-chakra-hormoon-balancing

workshop-chakra-hormoon-balancing

Tijdens de workshop gaan we de chakra's en de hormonen in balans brengen meer informatie over behandeling-workshop-chakra-hormoon-balancing

€ 150,00
workshop-moodboard-maken

workshop-moodboard-maken

We gaan op zondag 28 januari 2024 de workshop Moodboard maken geven met Zonnewende ritueel We gaan de "Wet van aantrekking…

€ 50,00
workshop-orgonite-maken

workshop-orgonite-maken

Haal de positieve energie in huis door zelf een orgonite te maken! Je maak je deze prachtige decoratie gemakkelijk zelf…

€ 90,00
1 2

Spiritueel Centrum Paraspirit
Aert van Nesstraat 1-O (Kamer O op 3e verdieping) Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008  Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
We houden ons aan alle wettelijke regels en richtlijnen
Copyright © 1983-2024. All Rights Reserved, Paraspirit is een samenwerking tussen Anay kvk 85862991 en met Stichting Point of Light KvK Rotterdam 41133910
Deze website word door Anay ICT beheerd
We gebruiken alleen cookies die functioneel zijn, niet voor tracking of reclame, we verkopen geen gegevens aan anderen
We zijn trots op alles wat wij sinds 1991 alle maal gedaan hebben op spiritueel gebied, daarom staan op onze site foto's van onze activiteiten vanaf 1993,
van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn
We gebruiken ook open source afbeeldingen o.a van unsplash.com