Inwijdingen met engelen

Inwijdingen met engelen.

Tijdens de workshop worden diverse technieken gebruikt om je samen met de Engelen in te wijden. Je krijgt daardoor veelal meer en/of makkelijker contact met je eigen innerlijke kern en de opdracht of levensweg die je in dit (en andere) leven(s) te vervullen hebt.

Deze dag zal vooral in het teken staan van meditatie en inwijdingen, met de bedoeling om in je diepere lagen door te dringen, deze lagen zijn het onder - , dagelijks -, en bovenbewijstzijn.

Het dagelijkse bewustzijn is dat waar je gewoonlijk in leeft; dus denkt, werkt, handelt, spreekt enz.

Het onderbewustzijn wordt vaak met een computer vergeleken waarin allerlei programma’s draaien die je o.a. vanuit je kind-zijn hebt meegekregen. (en zelfs daarvoor) Deze programma’s draaien onbewust en kunnen een goede aanvulling zijn bij je dagelijkse leven bv. als je eenmaal hebt leren zwemmen zal je dat nooit vergeten dan blijft je dat automatisch bij. Minder is het als er programma’s draaien die je zelfbeeld negatief beïnvloeden.

Het bovenbewustzijn kan je ook vervangen door met ziel en/of intuïtie. Van hieruit komt vaak de inspiratie of een AHA moment die je dan weer in je dagelijks bewustzijn gebruikt. Ook de gidsen en/of engelen gebruiken dit kanaal om met je in contact te komen en hun informatie door te geven. Zij laten dan ideeën ontstaan in je gedachte patroon. Dit gebeurt zo naadloos aansluitend op je eigen denken dat je dit vaak niet in de gaten hebt.

Het eerste deel van de dag bestaan uit schoonmaak meditaties die de intentie hebben om onderstaande processen opgang te brengen;

         allereerst jezelf als een totaliteit te voelen met je stoffelijk -, gevoels – gedachte - en ziele lichamen, met daarin je geïntegreerd bewustzijn, vervolgens gaan de engelen je met licht/energie doorstralen zodat verstoppingen en/of blokkades in je lichamen opgeheven kunnen worden. Dit alles in overleg met de je Ziel en de Engelen die de opdracht van deze incarnatie kennen. Hierbij krijg je de gelegenheid om oude vastzittende patronen in jezelf te veranderen (b.v. in het onderbewustzijn.) Na deze intense opening gaan we even bijkomen en van de lunch genieten.

Het tweede deel behelst de inwijding, die zoveel mogelijk persoonlijk gegeven  wordt, ondanks dat we in een groep mediteren. Eén voor één wordt je tijdens deze speciale meditatie in de kring gehaald voor de inwijdingen.

Na dit (we hopen) indrukwekkende deel volgt er een korte pauze.

Het derde en laatste deel gaan we praten over de ervaring met eventueel adviezen van de Engelen over de vragen die bij je opkomen. Aanvullend volgt er een korte meditatie en sluiten we de dag in stilte af.

Van de dag word een CD van gemaakt, zodat je thuis verder te kunnen gaan met de meditatieoefeningen.

Je kunt deze dag zo vaak meedoen als je zelf wilt, want iedere keer wordt er een ander deel of laag aangepakt.

tijd van 11.00 tot ongeveer 17.00 en kost  € 95,--

De Engelen zijn er klaar voor, nu jij nog…….
.


Prijs : € 95,00

gerelateerde producten

Workshop Chakra Collage

Workshop Chakra Collage

€ 50,00
Workshop Regressie

Workshop Regressie

€ 95,00
Workshop Lightbody

Workshop Lightbody

€ 144,00
1 2

Spiritueel Centrum Paraspirit
Aert van Nesstraat 1- Kamer O op 3e verdieping Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008  Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
Copyright © 1993-2020. All Rights Reserved, By Stichting Point of Light KvK Rotterdam 41133910
Op deze site staan foto's vanaf 1993 van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn