Workshop "Spiritueel Healing"


Tijdens deze workshop gaan we door middel van innerlijke reizen
(bevraging van het onderbewustzijn) blokkades opruimen uit dit leven en uit andere levens.
Wij gebruiken  div. technieken en scrips 
ontwikkeld door o.a. uit de TA en van Ken Page.

Je kunt deze cursus zo vaak meedoen als je zelf wilt, want iedere keer wordt er een ander deel of laag aangepakt.


prijs : € 95,00

Workshop "Spiritueel Healing"


Tijdens deze workshop gaan we door middel van innerlijke reizen ( bevraging van het onderbewustzijn) blokkades opruimen uit dit leven en uit andere levens. Wij gebruiken  div. technieken en scrips  ontwikkeld door o.a. Ken Page.

Met een energie releasesysteem
Grote of kleine trauma’s hebben we allemaal in meerdere levens meegemaakt. Wanneer we ons niet, of niet voldoende, hebben kunnen uiten, slaan we dergelijke trauma’s op in ons lichaam, om precies te zijn: in onze cellen. Mede door deze ervaringen zijn we gevormd; ook beïnvloeden ze onze kijk op onszelf en op anderen. Hiermee leggen we tevens een fundament voor kwalen en/of ziektes. Door in een geleide Innerlijke Reis (via een speciaal script) ons alsnog te uiten en het trauma en de opgeslagen energie los te laten door onszelf en anderen -op zielsniveau- te vergeven, helen onze wonden en kunnen wij genezen: lichamelijk, emotioneel, psychisch, spiritueel en sociaal. We komen in evenwicht met onszelf en met anderen, kunnen onze plek innemen en in vrijheid in de wereld staan. De los gekomen energieën wordt door een speciale techniek afgevoerd, zodat men er ook werkelijk vrij van kom en niet meer emotioneel doorheen hoeft. Het blijft een herinnering maar dan zonder de emotionele energetische lading.De wetenschap dat het mogelijk is om op celniveau te helen, is ontdekt door Mesmer in de 18e eeuw, uitgebreid onderzocht en beschreven door o.a. dr. Deepak Chopra, Ken Page (meer info www.kenpage.com) e.d..

Tijdens deze workshop maken we onder andere gebruik van technieken van Ken Page’s Heart & Soul Healing. Tijdens deze workshop kunnen we ook naar andere levens gaan, als daar de problemen of blokkades vandaan komen en helen we ze.In een innerlijke reis ga je door de lagen van de aura heen, laag voor laag, om de vastzittende emoties (energieën) te ervaren, accepteren en los te laten tot aan de Bron of Ziel. Je maakt contact met de Bron of Ziel verbind je hier mee en met de liefde, wijsheid en energie van de Bron of Ziel ga je terug door de lagen heen om alle emoties en pijn op te lossen en los te laten.We gaan kijken naar een vorig leven waarin je bent gedood.

We weten niet of je man of vrouw was, oud of jong. We weten dat de mensen om je heen woede en angst op jou projecteerden. We weten dat je bang was, of boos. Je begrijpt lichamelijk waarom dit met je is gebeurd, omdat ze het je hebben verteld. Maar het kan dat je de tijd niet hebt gehad om het ook mentaal, emotioneel en spiritueel te begrijpen.Toen je stierf ben je terug gegaan naar de Bron en heb je dat leven overzien. Misschien ben je aan dat leven begonnen om liefde te leren, maar in plaats daarvan heb je pijn, dood en verraad ervaren. Om die reden heeft je onderbewustzijn een programma gestart dat het niet veilig is om lief te hebben, je kracht te nemen of te zijn wie je bent. Daarom gaan we op zoek naar ieder programma dat in het verleden is vastgezet en nu nog steeds actief is.We gaan op zoek naar de energie die je onbewust gebruikt om mensen aan te trekken die je problemen weerspiegelen. Deze energie voelt zich aangetrokken tot jou, omdat het denkt dat jij zijn schepper bent.

Door jezelf te helen, heel je je verleden en verander je je toekomst.Het volgende waar we naar op zoek gaan is ieder deel van jou wat niet in het hier en nu is. Dit zijn stukken van jezelf die vast zitten in de tijd en de emoties van het verleden. We denken er zo vaak aan dat zij het moment (het nu) beginnen te vervormen. Je blijft mensen aantrekken die deze energie uit het verleden reflecteren. Dit kunnen ook gefragmenteerde stukken van jou zijn die in het verleden vast zitten.Het volgende waar we naar gaan kijken is alles wat bij jou aangehecht zit. Dit klinkt vreemd, maar stel je voor dat je zoveel van iemand houdt dat je een stuk van je zelf aan hen hebt gegeven en je vandaag nog steeds met hen bent verbonden, ook al zijn zij niet meer in je leven? Energetisch zit je nog steeds in een lus met hen.Het laatste waar we naar op zoek gaan zijn alle vorige levens en ongepaste programma’s die nu nog steeds draaien, zoals: het is niet veilig om lief te hebben; het is niet veilig om te zijn wie ik ben; ik wil dat je begrijpt, als het gaat over je karma, waarom je mensen en situaties in je leven blijft aantrekken. Dit begrip zal je leven veranderen.Door de speciale technieken wordt je van de pijnlijke emoties los gemaakt en de energie hiervan wordt afgevoerd, verder is er hulp als je in een emotie vast kom te zitten om deze alsnog op te lossen. Wij maken geen gebruik van Hypnose maar van een speciale techniek om het onderbewustzijn te bevragen, dit werkt bij iedereen, het is geen suggestie, maar een innerlijk beleven. Het leven krijgt een nieuwe dimensie. Blokkades, belemmerende patronen en vastzittende emoties komen in het licht te staan en transformeren tot liefde, vrijheid en wijsheid.Als deelnemer maak je een direct contact met het zelfhelende vermogen van jouw wezen. Je vindt daardoor je eigen antwoorden en ontdekt jouw diepste waarheid.

Er zijn tijdens de workshop groepssessies en trainingen per twee personen.
Wil je na het weekend nog napraten? Voor alle vragen die met het weekend te maken hebben, kun je kosteloos contact opnemen of napraten.
wij gebruiken o.a. technieken die door Ken en Nancy Page zijn ontwikkeld, meer info www.kenpage.com.
Je kunt deze cursus zo vaak meedoen als je zelf wilt, want iedere keer wordt er een ander deel of laag aangepakt.

Andere Workshops

Inwijdingen met engelen

Inwijdingen met engelen

Inwijdingen met engelen. Tijdens de workshop worden diverse technieken gebruikt om je samen met de Engelen in te wijden.…

€ 95,00
Workshop Chakra Collage

Workshop Chakra Collage

Tijdens deze workshop maken een Chakra Collage. De eerste is op zondag 19 april en voor de aanbiedingsprijs van maar €…

€ 50,00
Workshop Lightbody

Workshop Lightbody

Leer ook je lichtlichaam te ervaren en te gebruiken In deze unieke workshop worden de blokkades, die de goede werking van…

€ 144,00
1 2

Spiritueel Centrum Paraspirit
Aert van Nesstraat 1- Kamer O op 3e verdieping Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008  Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
Copyright © 1993-2020. All Rights Reserved, By Stichting Point of Light KvK Rotterdam 41133910
Op deze site staan foto's vanaf 1993 van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn