Vast gehouden worden door een zwarte aard gebonden entiteit. Een negatieve geest entiteit is een "intelligente" menselijke geest / overledene die zich heeft gehecht aan het energieveld van een levend persoon, ook wel aura genoemd.  
Gehechtheidsgeesten weigeren zich over te geven aan de ervaring van de dood en willen bepaalde gedragingen, die ze in het leven hebben beoefend, voortzetten. Ze zullen op zoek gaan naar een kwetsbare menselijke kandidaat, zodat ze zich via die persoon kunnen hechten en door gaan met hun "aardsleven" en van hun levens energie leven.

Gehechtheid door deze geesten is stiekem en wordt nauwelijks waargenomen. Vaak noemt met dit “bezetenheid”. In de gewone wereld wordt het als onzin bestempeld. Paranormale mensen zien het vaak bij mensen en is vaak de oorzaak van lichamelijke of geestelijke klachten, zowel fysiek als emotioneel en soms in de gedachten wereld. Ook vaak bij verslavingen zijn dit soort Geesten hier verantwoordelijk voor. Als men dood is gaat niet iedereen gelijk naar de hogere gebieden, sommige blijven rond de aarde zweven. Zij zoeken dan contact met gewone mensen om bij hun de energie te halen die zij nodig hebben. Vaak zitten ze nog vast in hun emoties, zoals boosheid, angst, begeerte en degelijke. Ze gaan dan op zoek omdat te bevredigen en die energie te stelen. Ze maken mensen boos, angstig, ze roepen begeertes op als alcohol misbruik, drugs en seks.

De aangehechte geesten worden meestal nooit gezien, noch fysiek gevoeld of gehoord door gewone mensen. Daarom is het voor gewone mensen moeilijk te geloven dat ze een gehechtheid hebben totdat het echt ondraaglijk wordt. Gehechtheid kan gebeuren in de vroege kinderjaren. Als het kind opgroeit, kan er een zeurderig besef zijn dat er iets niet klopt. Als volwassenen weten ze niet waarom ze bepaalde schadelijke gedragingen of verslavingen herhalen. Sommige zitten al eeuwen in de familie en gaan steeds naar een nieuw persoon binnen de familie.

Niet alle overledenen die nog bij de aarde zijn doen dit, sommige zijn met liefde bij de achterblijvers en helpen hen.

De vijf belangrijkste fasen van de detectie van negatieve geestenaanhechtingen

1. 1. Bewustwording:

Er kan een gevoel zijn dat er iets niet in orde is. Het gedrag lijkt ongewoon of zelfs obsessief te zijn. De kijk op het leven kan wat somber worden en mogelijk is er een depressie ingeslopen of al jaren aanwezig.

Het volgende is een lijst van fysieke en mentale symptomen die sterk duiden op een aangehechte geest. Deze symptomen kunnen aanhouden, of er was een plotseling en onverklaarbaar begin:

 • Vreemde gedachten. Dit zijn niet mijn normale gedachten.455c82fc0982e6132dc26bb8e78f5da1
 • Vreemde emoties. Dit zijn niet mijn normale emoties.
 • Het gevoel chronisch moe en uitgeput te zijn van energie...
 • Lijdende stemmingswisselingen en/of impulsief gedrag
 • Onverklaarbare uitbarstingen van woede, verdriet of emotie...
 • Het horen van innerlijke stemmen die je dingen vertellen of negatieve opmerkingen maken
 • Een gevoel dat 'dit ben ik niet'.
 • Problemen met allerlei soorten verslavingen.ee65b0a54e4f70b81db17bc550e663d9
 • Slecht geheugen, onvermogen om te focussen, of verwarring meer dan normaal.
 • Een plotseling begin van angst of depressie of paniekaanvallen.
 • Plotseling zijn huisdieren op hun hoede voor je of schrikken ze terug - soms grommen ze...
 • Een plotseling begin van fysieke problemen zonder duidelijke oorzaak - vooral in de rug en nek.
 • Onverklaarbare angsten en fobieën.
 • Storende nachtmerries of vreemde gezichten in dromen.
 • Gevoelens van bekeken worden of onverklaarbare sensaties zoals een vervorming van ruimte en tijd.
 • Gevoelens van onbehagen, koude gebieden in uw huis of kantoor, of een gevoel van een andere aanwezigheid als er niemand anders in de buurt is.

2. 2. Beoordeling:

Er moet een eerlijke beoordeling zijn van iemands energieveld en fysieke zelf om te bepalen of er een geestenaanhechting aanwezig is. Dit kan door een paranormale therapeut, medium of paragnost.

Als u of een ander mens verdenkt dat er een gehechtheid aanwezig is, kan er beslissende actie worden ondernomen om de entiteit te verwijderen. Hem naar het licht te brengen, naar de plaats waar hij / zij naar toe moet. Dit kan met behulp van Engelen en Gidsen.

3. 3. Opsporing:

Er zijn vele manieren om een geestenaanhechting te detecteren.e58b3e7e60e6083d98a989f39f8bf002

Dit kan door middel van regressietherapie, het doen van een aura-scan, helderziende waarneming door een helderziende, paragnost, medium, automatisch schrijven, het kijken naar de aura in een spiegel, het gebruik van een pendel, het testen van spieren, het onderzoeken van dromen en speciale meditaties.

Er zijn meditaties die kunnen helpen bij het opsporen en verwijderen van Geestaanhechtingen.

4. 4. Het identificeren van wat voor soort gehechtheid aanwezig is:

Er zijn vele soorten geestenaanhechtingen. Je kunt het soort gehechtheid dat je hebt identificeren door bewust te worden wat er in je om gaat, zijn alle emoties en gedachte wel van jou.

5. 5. Het loslaten van geestaanhechting:

Deze fase omvat een zorgvuldige therapeutische bevrijding van de gehechtheid. Voor sommigen is de gehechtheid al zo lang bij hen, dat ze bijna bang zijn om het los te laten.

Er is een angst voor verlies die door het slachtoffer wordt geuit, ik verzeker u, de gehechtheid heeft het slachtoffer schade berokkend en ze moeten voorzichtig worden overtuigd om het los te laten. Het lijkt of het slachtoffer baat heeft of daarvan overtuigd is. Soms weigert de entiteit los te laten en werkt in het slachtoffer in.

In dit soort gevallen kunnen meerdere sessies voor het vrijgeven van een beslaglegging de beste manier van handelen zijn. Vaak moet de hulp ingeroepen worden van Engelen en Gidsen

Wij helpen al 30 jaar mensen om zich hier van te bevrijden. Het is voor beide beter.

________________________________________

Deze post verscheen oorspronkelijk op Limitless Minds en is vertaald en aangevuld door Martin Doornbos

1-kort-consult

1-kort-consult

Nu tijdelijke een aanbieding voor een kort consult van rond de 30 minuten Met paranormale en helderziende waarnemingen, Tarot, korte Reiki & magnetiseer behandeling, healing, korte Dendera massage e.d

€ 35,00
dendera-massage

dendera-massage

Tijdens de kennismakingsmassage behandeling worden alleen de rug, de benen en de voeten gemasseerd.  Dit duurt 45 minuten. Een massage of healing duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten voor de meer uitgebreide behandeling. Er is altijd een voorgesprek om te kijken wat op dat moment actueel is (dit gaat niet van de behandeltijd af). Hoewel men…

€ 25,00
healing

healing

Tijdens een healing sessie wordt gebruik gemaakt van verschillende healings technieken, Dendera Healing, Magnetiseren en Reiki de behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten

€ 50,00
life-chat-sessie

life-chat-sessie

Je kan nu een live-chat sessie nemen, met consulten op paranormaal gebied. Live video chat via skype of zoomTarot legging, psychometrie, fotometrie, coaching & counseling op paranormaal en spiritueel gebied Je kan het bedrag ook over maken opNL92 KNAB 04 01 34 15 69 -  ten name van AnayIs  € 35.00 per 30 minuten, mag ook 2 maal 15 minuten

€ 35,00
paranormale-en-spirituele-consulten

paranormale-en-spirituele-consulten

Je kunt bij ons een Paranormaal en spiritueel consult nemen met Fotometrie en psychometrie. Vragen stellen e.d Martin Doornbos is geboren paranormaal. Een consult duurt meestal een uur. Tijdens een consult kan je als dat nodig ook een behandeling krijgen.

€ 50,00
spirituele-en-zakelijke-life-coaching-per-maand

spirituele-en-zakelijke-life-coaching-per-maand

Doorlopende begeleiding op persoonlijke basis met 2 uur aan gesprekken, of met 4 uur gesprekken per maand, met begeleiding per mail, telefoon of chat. Wilt u meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen te behalen. Meer succes in het leven en je zoek daar begeleiding en je wilt meer…

€ 300,00
spirituele-zakelijke-coaching-sessie

spirituele-zakelijke-coaching-sessie

Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad, jouw onderneming / praktijk en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en paragnost en kan je ook therapeutisch en paranormaal er bij helpen. Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail,…

€ 150,00
spirtuele-en-zakelijke-coaching-traject-van-10-sessies

spirtuele-en-zakelijke-coaching-traject-van-10-sessies

Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail, dit is in de prijs inbegrepen. Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en kan je ook therapeutisch er bij helpen.

€ 1 200,00